Tevékenységek

  • NPK komplex melegen granulált műtrágyák gyártása, kereskedelme.
  • PERETRIX műtrágyák gyártása, kereskedelme.
  • PERETRIX AQUA műtrágyák előállítása, kereskedelme.
  • Teljes körű logisztikai szolgáltatások.

Belépés

PEREFERT az új márkanév, melyben a PERE Peremartonra, a FERT pedig köztudottan a fertilizers, azaz műtrágyára utalnak. Ebbe a csoportba tartoznak a melegen granulált NPK Standard műtrágyák, melyet a piac már jól ismer.

tovább

2010. július 12-én a Peremartoni Fertilizers Műtrágyagyártó Kft. újraindította a melegen granulált NPK műtrágyák termelését. A 2010-es évben termeltünk és értékesítettünk közel 20.000 tonna NPK műtrágyát.

 

A technológia változatlanul ugyanaz, mint a „Kemira GrowHow időkben” alkalmazott, továbbfejlesztett és jól bevált, standard valamint prémium minőségű műtrágyák gyártására alkalmas eljárás.

tovább

A műtrágyagyárban a környezet védelme mindig is az egyik legfontosabb terület volt függetlenül a tulajdonostól vagy a gyár nevétől.

A műtrágyagyár már 1999-ben megépítette a csapadékvíz gyűjtő medencét. Ebben a medencében gyűjtjük a termelés teljes területéről származó csapadékvizet, mely esetlegesen műtrágyát vagy műtrágya alapanyagokat tartalmazó esővíz. A technológiához szükséges vizet nem a hálózati ivóvízből, hanem ebből a medencéből használjuk fel.

tovább

Berhida-Peremarton - Másfél év szünet után újraindul a termelés a peremartoni műtrágyagyárban, az új tulajdonos IBE cégcsoport a korábbi szakemberekre épít.

 

A korábbi tulajdonos Yara Hungária Kft. még 2009 tavaszán döntött úgy, hogy a gazdasági válságra hivatkozva végleg leállítja a műtrágyagyártást az üzemben, a lépés következtében 105 ember veszítette el munkahelyét.

tovább

Jogelődeink

Peremartoni Vegyipari Vállalat
Transcenter Műtrágyagyár Kft.
Kemira GrowHow Kft.
Yara Hungária Kft.

Agrometeorológia

Elérhetőségek


Peremartoni Fertilizers

Műtrágyagyártó Kft.
Berhida, Hrsz.: 06/63.


Levelezési cím: H 8182 Berhida, Pf. 27.

Telefon: +36 88 596 610
Fax: +36 88 596 611
Központi e-mail cím: info@perefert.hu

 

Munkatársaink elérhetőségei a Kapcsolat oldalon.

Új Magyarország


Térkép