Tevékenységek

  • Melegen granulált komplex NPK műtrágyák gyártása.

PEREFERT az új márkanév, melyben a PERE Peremartonra, a FERT pedig köztudottan a fertilizers, azaz műtrágyára utalnak. Ebbe a csoportba tartoznak a melegen granulált NPK Standard műtrágyák, melyet a piac már jól ismer.

tovább

2010. július 12-én a Peremartoni Fertilizers Műtrágyagyártó Kft. újraindította a melegen granulált NPK műtrágyák termelését. A 2010-es évben termeltünk és értékesítettünk közel 20.000 tonna NPK műtrágyát.

 

A technológia változatlanul ugyanaz, mint a „Kemira GrowHow időkben” alkalmazott, továbbfejlesztett és jól bevált, standard valamint prémium minőségű műtrágyák gyártására alkalmas eljárás.

tovább

A műtrágyagyárban a környezet védelme mindig is az egyik legfontosabb terület volt függetlenül a tulajdonostól vagy a gyár nevétől.

A műtrágyagyár már 1999-ben megépítette a csapadékvíz gyűjtő medencét. Ebben a medencében gyűjtjük a termelés teljes területéről származó csapadékvizet, mely esetlegesen műtrágyát vagy műtrágya alapanyagokat tartalmazó esővíz. A technológiához szükséges vizet nem a hálózati ivóvízből, hanem ebből a medencéből használjuk fel.

tovább

Berhida-Peremarton - Másfél év szünet után újraindul a termelés a peremartoni műtrágyagyárban, az új tulajdonos IBE cégcsoport a korábbi szakemberekre épít.

 

A korábbi tulajdonos Yara Hungária Kft. még 2009 tavaszán döntött úgy, hogy a gazdasági válságra hivatkozva végleg leállítja a műtrágyagyártást az üzemben, a lépés következtében 105 ember veszítette el munkahelyét.

tovább

Éves energetikai szakreferensi jelentés

Agrometeorológia

Jogelődeink

Peremartoni Vegyipari Vállalat
Transcenter Műtrágyagyár Kft.
Kemira GrowHow Kft.
Yara Hungária Kft.

Elérhetőségek


Peremartoni Fertilizers

Műtrágyagyártó Kft.
Berhida, Hrsz.: 06/63.


Levelezési cím: H 8182 Berhida, Pf. 27.

Telefon: +36 88 596 610
Fax: +36 88 596 611
Központi e-mail cím: titkarsag@perefert.com

 

Munkatársaink elérhetőségei a Kapcsolat oldalon.

Új Magyarország


Térkép