Tevékenységek

  • Melegen granulált komplex NPK műtrágyák gyártása.

Új márkanév és termékek a Peremartoni Fertilízers Műtrágyagyártó Kft. kínálatában

PEREFERT az új márkanév, melyben a PERE Peremartonra, a FERT pedig köztudottan a fertilizers, azaz műtrágyára utalnak. Ebbe a csoportba tartoznak a melegen granulált NPK Standard műtrágyák, melyet a piac már jól ismer. Ajánljuk felhasználóinknak az új NPK speciális műtrágyánkat, melynek fő hatóanyagtartalma NPK 20-10-10, mely kimondottan tavaszi szezonra javasoljuk kukorica starterként felhasználni különösen azokon a művelt területeken, melyeknél elmaradt az őszi alaptrágyázás a szintén jól ismert csapadékos időjárás miatt. 

 

PERETRIX márkanéven ajánljuk Standard műtrágyáinkból a kívánt arányban, a felhasználó igényei szerint kevert terméket, mely azonos méretű és térfogattömegű granulátumokból áll, így mozgatásánál, kijuttatásánál a fajtázódás, szegregáció veszélye nem áll fenn. 

 

PERETRIX AQUA műtrágyáinkat különösen ajánljuk a tavaszi szezonban, melyek gyors és hatékony tápanyag utánpótlást biztosítanak a növényi kultúrák számára kedvező áron.

 

Minden termékünk tartalmaz mezo és mikro elemeket, melyek közül kiemelten fontos szerepe van a vas (Fe2+) tartalomnak, melyet műtrágyáink a növények számára könnyen felvehető vas-komplex formában tartalmaznak.

Éves energetikai szakreferensi jelentés

Agrometeorológia

Jogelődeink

Peremartoni Vegyipari Vállalat
Transcenter Műtrágyagyár Kft.
Kemira GrowHow Kft.
Yara Hungária Kft.

Elérhetőségek


Peremartoni Fertilizers

Műtrágyagyártó Kft.
Berhida, Hrsz.: 06/63.


Levelezési cím: H 8182 Berhida, Pf. 27.

Telefon: +36 88 596 610
Fax: +36 88 596 611
Központi e-mail cím: titkarsag@perefert.com

 

Munkatársaink elérhetőségei a Kapcsolat oldalon.

Új Magyarország


Térkép